Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Even voorstellen!

 
Ik  ben Jette Kersjes, een van de juffen van het Dreamteam van het Talent. Ik werk fulltime en vanaf de start van de school op het Talent. 
 
Een meesterlijke juf, dat is wat ik graag wil zijn. Van vakbekwaam naar meesterschap!
De Growth Mindset, 21th century skills, gepersonaliseerd leren, digitalisering, een leven lang leren: met de nieuwste inzichten en de eisen die de overheid aan ons stelt in het achterhoofd probeer ik onze leerlingen te leren hun eigen talenten te benutten. Die talenten hoeven niet alleen op het gebied van taal of rekenen te liggen, dat kan ook zijn talent voor bewegen, voor samenwerken of voor leiderschap. Kinderen leren om te leren, dat is wat ik graag wil, dat kinderen zich zó ontwikkelen dat ze volwaardig kunnen meedraaien in onze maatschappij. Dat is ontwikkeling en dat is mijn passie.De gewoontes van Covey gebruik ik daar graag bij. 
 
De afgelopen jaar heb ik groep 6,7 en 8 lesgegeven en dat is heel goed bevallen dus ik mag het dit jaar nog een keer doen! Verder heb ik taken op het gebied van ICT en Cultuureducatie en ik ben ook de taalcoordinator bij ons op school. Als Bertie niet aanwezig is ben ik het aanspreekpunt voor de school. Dit jaar start ik met een cursus Beeldbegeleiding, daar ga ik leren om collega's te coachen door middel van een filmopname terwijl ze aan het werk zijn. Ik hoop dat ik daar collega's en ook ons eigen team weer wat verder op weg naar meesterschap kan helpen. Kortom ook ik blijf leren en mezelf ontwikkelen binnen onze school.
 
Thuis ben ik ook graag bezig, lekker buiten in de tuin aan het werk, koken of sporten, daar geniet ik echt van.Voor een lange boswandeling met mijn twee honden ben ik altijd te porren, een van de beste manieren om op nieuwe ideeën te komen en te ontspannen.Daar nu ook meer tijd voor, mijn kinderen staan zo langzamerhand op eigen benen.
 
Een hartelijke groet en tot ziens op het Talent!
Tekst toevoegen ...