Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

de Papegaaien van groep 5/6

 

Hallo, welkom op de pagina van de Papegaaien!

De juffen
We hebben maar liefst 3 juffen in de groep. Helemaal rechts is juf Nienke, met jarenlange ervaring in de bovenbouw en middenbouw. In het midden juf Gerlinde, die al vanaf het begin werkt op het Talent en op links lerarenondersteuner juf Elke die ook het begin van de school mocht meemaken.  
 


 
Onze Groepsmissie
Samen met de kinderen hebben we in de klas besproken wat we belangrijk vinden, waar staan we samen voor? Onderstaande poster hangt in onze klas. Alle kinderen hebben hier hun naam bij gezet want samen gaan we er een goed jaar van maken!4 keer wijzer

Sinds dit schooljaar werken we met de thema's van de methode: 'vier keer wijzer'. Het eerste project staat helemaal in het teken van Nederland 🌷 We werken veel samen, de opdrachten zijn uitdagend en kinderen mogen zelf ook aangeven wat ze willen leren. In de ateliers verwerken we de leerstof, maar is het ook tijd om met onze handen te werken. We maken muziek, we doen aan creatieve vorming en verdiepen ons helemaal in het thema. Op onze vragenmuur (hieronder) mogen de kinderen zelf vragen stellen en beantwoorden die bij het thema passen. Wat een enthousiasme!