Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Bso/Tso


Klein Duimpje is onderdeel van MFA Het Venster en biedt professionele opvang aan:

  • Kinderopvang kinderen van 0 tot 4 jaar
  • BSO opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar

Dit alles wordt aangeboden in en veilige, sfeervolle, prettige omgeving onder leiding van vaste gediplomeerde pedagogische medewerkers.
Wij vinden regelmaat belangrijk voor kinderen en bieden hen tijdens de opvang veiligheid, structuur en oprechte zorg. Daarnaast geven de kinderen de gelegenheid hun eigen mogelijkheden te laten ontdekken en ontwikkelen, in hun eigen tempo en op hun eigen wijze. Wij zullen de kinderen zoveel mogelijk aanmoedigen en positief benaderen zodat zij een positief zelfbeeld kunnen ontwikkelen. Zowel de emotionele als lichamelijke veiligheid zijn voor ons belangrijk. We nemen de gevoelens van kinderen serieus, er is tijd om te knuffelen, praten en naar hun vragen of ideeën te luisteren.

Klein Duimpje voldoet aan de kwaliteitseisen van de wet kinderopvang, en gebouw en ruimtes zijn goedgekeurd door de brandweer. Hiermee staat Klein Duimpje geregistreerd in het Register Kinderopvang van de gemeente Emmen en hierdoor kunnen ouders kinderopvangtoeslag ontvangen van de belastingdienst.

Klein Duimpje is geopend van 7:00 uur tot 19.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de site.