Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Corine van Tilburg

Ik ben Corine van Tilburg en sinds 2011 groepsleerkracht op het Talent. Ik ben werkzaam in groep 3/4, de Bijen. Ook ben ik de coördinator van ons schoolconcept, the Leader in Me. Ik werk van maandag t/m vrijdag.


 


Ik ben geboren en getogen in Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland) maar woon inmiddels alweer een aantal jaar samen met mijn man, hond Oscar en onze drie katten in Drenthe. We wonen in Sleen, waar we ons klushuis van top tot teen aan het verbouwen zijn.
Sinds 2007 ben ik werkzaam in het onderwijs en hiervan geniet ik met volle teugen! Ik vind het geweldig om juf te mogen zijn. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen, samen de wereld om je heen ontdekken, samen problemen oplossen, trots zijn op jezelf en succeservaringen opdoen, dat zijn een paar aspecten die ik zo leuk vind. Daarnaast kan ik er veel van mijn creativiteit in kwijt. Elke dag is weer anders!
Het werken en leven volgens het gedachtegoed van persoonlijk leiderschap (Stephen Covey) past helemaal bij mij en ik vind het geweldig om de kinderen hier al van jongs af aan kennis mee te laten maken. 
Naast mijn werk houd ik ook heel erg van interieur en styling, lange wandelingen maken met de hond, lezen (het liefst in het Engels), films en series kijken, lekker kokkerellen, reizen en festivals en concerten bezoeken.