Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Ik ben Dineke Dijkstra en sinds maart 2011 maak ik deel uit van het team van Het Talent. Ik werk als onderwijsondersteuner op het leerplein van groep 3/4, ‘de bijen’. Vanaf het begin werk ik samen met Corine, leerkracht van deze groep. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt mij vinden op het leerplein om de kinderen te begeleiden bij het zelfstandig werken. Tijdens de pauzes ben ik op het schoolplein en verder begeleid ik de kinderen bij de ateliers. 
Ik draag onze school een warm hart toe, samen leren we de kinderen hun talenten te zien en stimuleren we ze het beste uit zichzelf te halen. Daarbij werken we met de 7 gewoonten van zelfleiderschap. Door het met de kinderen te doorleven groeien we samen. 

Samen met mijn man woon ik sinds 2009 in Drenthe. We hebben drie volwassen kinderen, twee dochters en een zoon. Onze dochters hebben inmiddels zelf kinderen en in de vakanties komen de kleinkinderen vaak logeren. We wonen landelijk en ik ben graag bezig in onze tuin. We hebben ruimte voor onze huisdieren en ik wandel veel met onze hond. Echt ontspannen doe ik met een boek, maar ook handwerken vind ik leuk om te doen. Ik ben graag ‘een bezig bijtje!’😉