Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Mijn naam is Dineke Dijkstra en sinds maart 2011 maak ik deel uit van het dreamteam. Ik werk als onderwijsassistent op het leerplein van de Lieveheersbeestjes.

In de onderbouw werk ik samen met Corine. Het is heel mooi dat Het Talent, met haar innovatieve onderwijsconcept, mij de mogelijkheid biedt om als onderwijsassistent volledig betrokken te zijn bij de dagelijkse gang van zaken. U kunt mij vinden op het leerplein en tijdens de pauze op het schoolplein. De kleuters spelen elke dag buiten, ze fietsen, bakken zandtaartjes in de zandbak of klimmen op het klimrek. Ook begeleid ik hen bij het spelen en werken in de ateliers. Het meest geniet ik van de momenten waarop ik zie dat de kinderen het fijn vinden om te leren. Groep 3 zie ik voornamelijk tijdens het zelfstandig werken en bij de ateliers, zo mag ik deel uitmaken van hun ontwikkeling en kan ik er mijn steentje aan bijdragen. Ik vind het heerlijk en geniet elke dag van de dingen die ik samen met de kinderen beleef.

Samen met mijn man en onze zoon woon ik sinds 2009 in Drenthe. Het was een grote wens van ons om ergens te wonen waar nog veel ruimte is en dat is hier gelukt. We wonen in een huis met een hele grote tuin. Ik vermaak me uren met tuinieren, maar het liefst zit ik te lezen bij de vijver. Afgelopen zomer hebben we een hekje om de vijver gezet, voor de mooie collectie (opvang) schildpadden die er in zwemmen. In de vakantie gaan we graag op reis in Europa, maar sinds onze oudste dochter in Qatar woont hebben we er een reisbestemming bij. Onze jongste dochter woont in Almere en zij heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe titel heb; ik ben oma geworden en dat is puur genieten! Onze kleinzoon gaan we natuurlijk zoveel mogelijk bezoeken.