Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Ela Tiemessen

 Ik ben Ela Tiemessen, geboren en getogen in de Achterhoek. Heb daar ook jaren met veel plezier als leerkracht gewerkt. In de zomer van 2021 zijn we een nieuw avontuur begonnen; we zijn verhuisd naar Emmen. Om precies te zijn… naar de Delftlanden! Een prachtige wijk met enthousiaste mensen. Geweldig om hier te wonen én te werken!
Ik woon samen met Sander en onze dochters Jule & Kate. Mijn twee ‘bonusdochters’ zijn ook regelmatig bij ons te vinden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met de inrichting van ons huis, een rondje te gaan hardlopen, met ons gezin op pad te gaan, iets lekkers te bakken of een leuke serie te kijken. Ik kan ook enorm genieten van een ‘spelletjesavond’ met een potje 30-Seconds, Keer op Keer of bv. Ticket To Ride! 

Dit jaar ben ik werkzaam in groep 8, De Mieren. Ik ben er op de maandag, dinsdag en woensdag. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Dat we samen blijven ontdekken waar de talenten van kinderen liggen en... waar ze nog aan kunnen werken voordat ze de sprong naar het voortgezet onderwijs maken! Samen praten, brainstormen, werken, creatief bezig zijn, bewegen, presenteren, leren, doen en ervaren: “laat maar zien hoe mooi je bent!”