Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Hallo,

 

Ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Gerlinde van Kampen en ik ben vanaf de start van Het Talent hier leerkracht. De eerste jaren heb ik in groep 1-2 en 3 gewerkt en
het was heel bijzonder om zo dicht betrokken te zijn bij een startende school, van alles uit te mogen zoeken en al onze ideeën en talenten te mogen bundelen!

 

Op dit moment werk ik in de midden- en bovenbouw en geef ik daar rekenen aan alle groepen. Daarnaast geef ik nog muzieklessen aan de kinderen van de onderbouw. Het is heel afwisselend en door alle verschillende instructies zie ik alle kinderen van de school een keer!

Ik vind het Talent een prachtige school waar ik met veel plezier, samen met mijn collega's en de kinderen aan het werk ben.

 

Iedere dag weer proberen we het onderwijs zo vorm te geven dat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen en dat blijft een geweldige uitdaging.

 

Naast mijn werk op het Talent ben ik getrouwd en woon ik met veel plezier met mijn man en onze 4 jonge kinderen van 14, 11, 8 en 4 jaar in het mooie plaatsje Gees.

 

Ik hou veel van de natuur, ik vind veel dingen op creatief gebied leuk om te doen, speel gitaar en vind het heerlijk om in onze grote tuin te werken en te ontspannen, te lezen of onze dieren te verzorgen.

 

Ik zou zeggen: tot ziens op het Talent!