Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Ontwikkelingen


Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Onderwijs is voortdurend in beweging en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Daarom is het belangrijk om oog te hebben voor verbetertrajecten en ontwikkelpunten. Nascholing van teamleden hoort daar ook bij.

Ontwikkelingen schooljaar 2017/2018

Op het Talent hebben we als team afspraken gemaakt waar we ons het komende schooljaar op gaan richten. We hebben onderstaande doelen afgesproken:

  • Leerlijnen kunst en cultuur in relatie met ons thematisch aanbod tijdens de ateliers. We willen specifieke vaardigheden op het gebied van de muzische vorming, waaronder beeld, muziek, drama, beweging, media en attitudes, aanbieden tijdens de ateliers.
  • Digitaal werken met Snappet. Snappet is intelligente software waarmee leerlingen, na de instructie, aan de eigen leerdoelen kunnen werken. Deze software is in staat om het niveau bij elke leerling naar aanleiding van behaalde resultaten aan te passen. Hierdoor werken we steeds meer aan gepersonaliseerd onderwijs.
  • Behalen van de Light house status waarmee we een Leader in Me school worden en daarmee voldoen aan de kwaliteitseisen. Het CPS is de organisatie met de licentie voor de accreditatie van Leader in Me scholen in Nederland. Leader in Me is een Amerikaans concept ontwikkeld door de Franklin Covey onderwijs groep. Het concept is gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap vanuit de 7 gewoonten. Daar besteden we op het Talent veel aandacht aan in alle groepen.