Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Mijn naam is Joyce Seijbel. Sinds 1 augustus 2020 ben ik directeur van CB Het Talent. Ik werk 2 ½  dag in de week op deze fijne school en daarnaast werk ik nog 1 dag op een andere school van Viviani.

Ik ben geboren in Schiedam en opgegroeid in Rotterdam. Daar volgde ik ook de opleiding en en startte ik als leerkracht (en later ook als intern begeleider) in het basisonderwijs.
Rond mijn twintigste verhuisde ik naar Veldhoven, waar later ook mijn twee dochters Fleur en Lotte geboren zijn.
In 2010 startte ik met mijn partner onze eigen organisatie Samen-Binden en vanaf dat moment verzorg(d)en we ouderavonden, teamtrainingen, methode implementatietrajecten en wijkprojecten voor diverse scholen in het hele land. In 2017 startte ik als invalkracht bij Viviani en in 2018 nam ik het stokje over van de interim directeur van CBS Braakhekke.

Heel fijn vind ik het om nu ook directeur van CB Het Talent te mogen zijn!

Het gedachtegoed van Stephen Covey past helemaal bij hoe ik in het leven sta en ik vind het heel erg waardevol dat de leerlingen van Het Talent al van jongs af aan kennismaken met de zeven gewoonten, waarvan ik ‘verantwoordelijkheid nemen’ wel een héél belangrijke vind.

Naast mijn werk houd ik ook heel erg van wandelen met de hond, naar de bergen gaan (in Zwitserland en Oostenrijk), skiën, lekker eten en genieten met mijn (lief)kinderen.